Servicii Foto Profesionale Autentice

De cand am inceput sa fac fotografii, mi-am dorit sa ofer servicii foto profesionale autentice asa cum am reusit si in fotografia de nunta. Asa ca, tot ceea ce fac e diferit, iesit din standard, intr-un stil de fotografie editoriala, prezentand intr-un mod cinematic ceea ce se intampla la evenimentul organizat de tine. Si vorbesc aici de fotografii de conferinta, prezentari companii mici si mari, team building si chiar petreceri corporate. Desigur, plaja de fotografie profesionala este larga, ma dau in vant dupa experimente, asa ca sunt deschis oricaror experiente in domeniu. Dar, sa iti si spun la ce ma pricep cel mai bine, si care ar fi avantajele colaborarii tale cu mine, ca fotograf profesionist.

Tipuri De Fotografie Si Mod De Abordare

Fotografii de Prezentare. Potrivit pentru a pune in valoare un personaj, produs sau un serviciu, pentru ateliere mestesugaresti si companii de marimi diverse si culturi organizationale diferite. Tip editorial documentar, discret. Un numar de fotografii suficient care sa acopere subiectul in detalii, respectand principiile si momentele povestirii.
Fotografii Concept Culinar. Prezentare conceptuala cu accent pe producerea de emotii. 3 – 5 abordari diferite/concept
Fotografii Podus. Prezentare simpla sau conceptuala. Minim 3 cadre/produs
Fotografii Conferinte. Lansari de produse, servicii, introduceri de personaje, informari, dezbateri. Abordare editoriala directa. In functie de dinamica evenimentului se pot livra 30-50 de fotografii pentru fiecare ora.
Fotografii Evenimente. Documentare Team Building sau evenimente corporate. Documentar relaxat. Cele mai bune 100 de imagini
Fotografii Portret. Editorial relaxat informal. Regie si indicatii minime, cadru destins, studio sau locatii diferite.
Fotografii Concert. Editorial documentar, portrete surprinse. Minim 100 de imagini.

Beneficii Client | Servicii Foto Profesionale | Imagine Foto Romania

Sesiune de planificare | consultanta in vederea realizarii celui mai bun material fotografic documentar (intalnire, telefon, Skype)
Confidentialitate Client. In afara cazurilor in care realizez un fotoreportaj | editorial pentru o revista tiparita sau online | proiect personal sau daca exista acordul clientului prin contract, fotografiile nu vor fi folosite pentru promovarea Imagine Foto Romania
Livrare fotografii editate in 24/48 de ore, pregatite pentru tipar dar si pentru prezenta pe internet disponibile intr-o galerie protejata timp de 12 luni.
♣ Posibilitate de a livra fotografii chiar si in timpul evenimentului, pentru prezenta online si promovare in timp real
♣ Colaborare pe baza de contract, plata serviciilor in 2 transe bancare, inainte si dupa eveniment

Fotografiile de tip portret/concept/produs se pot realiza in studioul nostru sau in locatia clientului (studio mobil)

Daca exista ceva ce nu am acoperit, sau ceea ce doresti nu apare pe pagina, te rog sa imi spui. Pentru oferte pret fotografii te rog sa ma contactezi. Sunt fost corporatist si raspund rapid.