Politica De Confidentialitate

Cine Sunt

Ion Rares Ciprian PFA | Rares Ion Fotograf Profesionist
Sediul Social: Cluj-Napoca, Romania, str. A.Vlaicu, 4/5B/97
CIF: 24106204
Web: imaginefoto.ro
Telefon: +0743341064

Cum Se Colecteaza Datele

Pentru statistici, se folosesc cookies provenind din Google. Pentru a te proteja, iti sugerez sa folosesti modul privat in navigatorul tau (Internet Explorer, Chrome, Safari, Edge, Firefox etc.). Datele nu se inchriaza, nu se trimit nicaieri si nu sunt vandute. Se folosesc acele date oferite in mod voluntar atunci cand soliciti oferta de pret pentru fotografii eveniment, fotografii profesionale, fotografii corporate, servicii foto profesionale s.a.m.d accesand formularul de contact pentru a-ti putea raspunde in conformitate cu cerintele exprimate. Evident, in cazul unei colaborari se folosesc aceste informatii pentru a completa ceea ce tine de contract, factura, plati bancare. Datele primite prin intermediul formularului de contact sunt pastrate pe server, insa la o solicitare scrisa le pot sterge.

Cum Se Protejeaza Datele

Comunicarea se face pe un canal securizat, pagina foloseste un protocol securizat SSL si softuri pentru protectia impotriva accesului neautorizat.

Termeni

Folosind aceasta pagina si continutul ei, inseamna ca esti de acord cu termenii prezentati. Modificarile in politica de confidentialitate pot aparea oricand. Te incurajez sa citesti aceasta pagina si sa ramai informat. Pentru orice nelamurire, te rog sa ma contactezi. Multumesc!