Fotograf Profesionist Bucuresti

Fotograf Profesionist Bucuresti

Cauti servicii foto profesionale autentice si un Fotograf Profesionist Bucuresti? Multumesc pentru ca vizitezi pagina mea. Daca ai inceput sa planifici un eveniment, conferinta, team building, lansare de produs sau chiar un concert in Bucuresti, as fi incantat sa incepem o discutie pe acest subiect. Modul meu de lucru este relaxat, discret, avand o viziune de tip editorial. Folosesc un echipament minimalist dar profesional, de aceea fotografiile mele au un aer firesc, autentic. Vin din mediul corporate, de aceea stiu ce inseamna promovarea si imaginea unei companii, indiferent de marime sau numar de angajati.

Colaborarea incepe cu partea de consultanta pe evenimentul in discutie, astfel incat beneficiile sa fie maximizate. Lucrez pe baza de contract si virament bancar, si livrez fotografiile in termen foarte scurt. Sunt pentru confidentialitate, astfel incat clientul sa fie singurul care se va promova cu imaginile livrate. Livrarea se face online, avand la dispozitie mai multe posibilitati de descarcare (rezolutii diferite) in functie de modul de utilizare pentru tiparituri sau internet. Galeria este securizata, iar fotografiile sunt stocate pentru 12 luni. Iti recomand, oricum, sa le salvezi si tu in cateva locuri. Mediile de stocare fizice si online sunt ieftine acum.

Colaborez si cu agentii de publicitate in cadrul unor proiecte locale sau de anvergura nationala si internationala. Am fotografiat pana acum in cele mai mari orase din Romania, dar si la Berlin, Stockholm, Barcelona, Paris, Roma, Venetia sau Amsterdam. Acum, insa, astept sa fac parte din proiectul tau!

Imi plac si proiectele mici sau provocatoare, indiferent de buget sau durata. Astfel, mi-ar placea sa fotografiez in stil editorial ateliere mici mestesugaresti, pentru a putea duce mai departe traditia macar in imagini. Fotografiez cu drag si concerte si portrete relaxate, informale, in locatii interesante. Sunt un fotograf pasionat, minimalist si dedicat in ceea ce fac. Astept cu drag mesajul tau!